fbpx

Hi! Ik ben Hande,

Mama moeder (zoals mijn zoontje mij noemt) van 2 jonge kindjes en ervaringsdeskundige in het bereiden van verse & lekkere maaltijden voor baby’s en kleine kinderen. Ik inspireer en help jonge ouders bij het maken van bewuste voedingskeuzes zodat we samen kunnen werken aan een healthy generation.

Na de geboorte van ons dochtertje kreeg gezond eten een andere betekenis voor ons gezin. Voldoende groente en fruit eten bleef de basis, maar nu ging ik ook nadenken over hoe ik de ontwikkeling van mijn dochter en later mijn zoontje kon ondersteunen met voeding.

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om voldoende vetten toe te voegen wanneer er bloemkool op het menu staat. Bloemkool is namelijk van zichzelf vetarm en kleine baby’s en kinderen hebben de energie uit vetten hard nodig.

Enkele life events in de afgelopen 2 jaren hebben ervoor gezorgd dat ik me nog meer ben gaan verdiepen in voeding. En zo is Dissh ontstaan.

Liefs,

Hande

Eerlijk & verantwoord

Wij zijn eerlijk in wat we doen en dit doen we op een verantwoorde manier. Jij ziet dat terug in onze producten, verpakkingen en natuurlijk in ons handelen. Zo gebruiken we alleen verpakkingen die voedselveilig zijn. En onze kartonnen dozen hebben altijd het UFC keurmerk. En laten we eerlijk zijn, niemand is perfect. Wel doen we ons best! We benutten de ruimte die er is om te groeien & innoveren, zo goed mogelijk.

Groei & innovatie

Zowel de wereld om ons heen als de verwachtingen & behoeften van onze klanten veranderen. Wij juichen dit alleen maar toe. Dit biedt ons kansen om te blijven groeien & innoveren. Zo kunnen wij jou als klant centraal blijven stellen. Op deze manier waarborgen we ook weer dat wij eerlijk & verantwoord blijven ondernemen. 

I have to change to stay the same
– Willem de Kooning – 

Éénvoud

Éénvoud zit in onze DNA. Wij streven naar een ideale balans tussen voldoen aan de behoeften van jouw baby en peuter & éénvoud in onze producten. Maar ook onze website, verpakkingen en diensten zijn op éénvoud gebaseerd. 
En nee, hier leveren we geen kwaliteit voor in. Door éénvoud te integreren in ons volledige proces kunnen we de dingen die we doen, juist heel goed doen. 

Lijkt het jou ook wat om het gemak van verse & lekkere maaltijden in je vriezer te ervaren?