fbpx

Maak kennis met Dissh

Proefbox met 5 heerlijke smaken voor

19,95

Wil jij ook zorgeloos verschillende smaken aanbieden aan je baby? Ook als je druk bent? Wij maken dit voor je mogelijk.  Met vriesverse niet voorgepureerde babymaaltijden die je makkelijk in je vriezer bewaart. Bestel onze proefbox en ervaar het gemak en alle voordelen zelf! 

  • Dé maaltijden voor drukke jonge ouders
  • Niet meer zelf boodschappen doen en in de keuken staan
  • Niet meer zoeken naar informatie en inspiratie
  • Altijd lekkere vriesverse maaltijden achter de hand 
  • Een einde aan stress momenten voor etenstijd
  • Meer mentale rust en tijd voor je baby

Kies nu de proefbox voor jouw baby

Je ontvangt de maaltijden in kleine stukjes. Zo kan er geoefend worden met zelf eten en de pincetgreep.

unnamed file

Vind jij stukjes nog een beetje eng of is je kindje er nog niet aan toe? Prak het makkelijk met een vork.​

unnamed file

Start jij de eerste hapjes toch liever gepureerd? Ook geen probleem. Pureer het snel met een blender.​

Voeg je header hier toe

Ik had dezelfde struggles als jij!

Wat vond ik  het lastig om iedere dag weer vers en lekker te koken voor mijn kindje. De alternatieven in de supermarkt voelden als niet helemaal juist. En batch koken koste mij ook teveel tijd.

Dit moest gewoon zorgelozer kunnen. En zo ontstond het eerste idee voor Dissh. Bekijk het fimpje voor onze oplossing voor jou! 

Testimonials

P ava
Lees verder
Top levering. Vers en goed verpakt! Dankzij de hersluitbare verpakking kan je de maaltijden naar gewenste hoeveelheid gebruiken.
Femke Dijkstra
Lees verder
Blij kind, blije mama! Ik ben ontzettend blij met Dissh! Ryan vindt alles heerlijk en zit oprecht te genieten van het eten wat natuurlijk al een dikke win is. Waar ik helemaal blij van word is dat ik altijd een verse groente maaltijd achter de hand heb en nóóit meer hoef te stressen om een bordje groente op tafel te toveren als wij iets eten wat niet geschikt is voor hem. Ik raad het ook iedereen aan die het maar horen wilt =)
Talitha Pols
Lees verder
Wat een uitkomst! Bij ons eet de kleine niet altijd mee van ons eten en wat vind ik het dan fijn om even het gemak te hebben een zakje uit de vriezer te halen. Alle smaken zijn hier een hit en gaan er als zoete pap in! Wij zijn helemaal fan!
Previous
Next